, ,

Amaron Academy // Word een straffere connectivity professional in één dag!

De uitdagingen op het gebied van interoperabiliteit in de zorg worden steeds groter. Je hebt een flinke dosis vakkennis nodig om medische en administratieve data veilig en zorgvuldig over te brengen van het ene informatiesysteem naar het andere.

Ben je integratiespecialist en wil je je vakkennis verder verruimen? Op dinsdag 14 en donderdag 16 juni 2022 organiseren we in Gent trainings voor professionals met en zonder ervaring.

Onze medewerkers brengen je relevante kennis bij en geven je praktische tips waarmee je direct aan de slag kunt gaan. Verder krijg je tijdens de training de kans om te leren van de ervaringen van collega’s. Kortom, een unieke gelegenheid om een nog straffere connectivity professional te worden.

Connectivity Essentials Training

  • Dinsdag 14 juni 2022 van 8.30 tot 18 uur >> DEZE TRAINING IS VOLZET
  • Voor wie nog niet vertrouwd is met Mirth Connect en integratie
  • Op het programma: Mirth Connect beheer // Socket & file-based communicatie // Mirth Connect filters // Mirth Connect transformaties

Connectivity On-the-Job Training:

  • Donderdag 16 juni 2022 van 8.30 tot 18 uur >> DEZE TRAINING IS VOLZET
  • Voor meer ervaren integratiespecialisten
  • Op het programma: Bewerken, filteren & aanmaken van berichten in JavaScript // Data stockeren in Mirth Connect // DestinationSet Filter en storage// Bulkverwerking van data // HTTP REST communicatie // Database interactie: verrijken en wegschrijven van berichten

Waar?