You never jump alone

Bij Amaron bouwen we bruggen tussen alle mogelijke informatiesystemen die zorgorganisaties gebruiken. Maar ook tussen mensen: we geven zorgmedewerkers namelijk de tools in handen om beter te kunnen samenwerken, en meer te doen met minder moeite.

We maken er een erezaak van om echt het verschil te maken voor onze klanten én hun patiënten. Meer zelfs, we willen de beste bruggenbouwers zijn. En daar hebben we jou ook bij nodig.

Wil je samen met ons het verschil maken in een sector die ertoe doet? Wil je worden uitgedaagd? Werken met innovatieve technologie, je skills verdiepen en expert worden? Plezier maken samen met collega’s? Tussendoor een partijtje pool, darts of tafeltennis spelen? Kom dan werken bij Amaron.

Een greep uit onze vacatures:

Registreer je nu voor een job bij Amaron.

Waarom werken bij Amaron?

Met onze software-oplossingen helpen we heel veel ziekenhuizen om hun zorgtaken beter te organiseren. Niet alleen in België, maar ook in Nederland en Frankrijk. Op die manier leveren we een tastbare bijdrage aan een betere samenleving en daar zijn we best trots op.

Bij ons werk je met up-to-date tools & technologieën, en je krijgt uitgebreid de kans om je hierin verder te bekwamen.

Je komt terecht in een jonge, dynamische, no-nonsense omgeving waar de boog niet continu gespannen staat. Zo kan je terwijl de buildserver aan het werk is, de schouders losmaken met een partijtje tafeltennis of pool.

Je kan rekenen op een correcte verloning en een mooi pakket aan extralegale voordelen.

We zijn fan van hybride werken en combineren werken op kantoor – in Ruiselede of Gent – met thuiswerk.

Wat zeggen je toekomstige collega’s?

Vanaf de eerste werkdag voelde ik een zeer warme en collegiale sfeer. Iedereen is bereid om je te helpen en je vragen te beantwoorden. Daarnaast heb ik met het softwarepakket Workflower en de verschillende eHealth-services een zeer boeiende ontwikkeluitdaging. Je moet altijd zo breed mogelijk denken om de verschillende zorginstanties en hun processen te kunnen ondersteunen, automatiseren en koppelen. Een ander pluspunt is dat je rechtstreeks contact hebt met de zorgsector, meer dan je zou denken. Op die manier haal je veel voldoening uit je werk.

Het allerbelangrijkste voor mij is dat je bij Amaron de kans krijgt om enorm veel te leren. Je komt in aanraking met verschillende technologieën waarin je je kunt verdiepen.  Verder heb ik er geleerd hoe het is om in een professioneel team samen te werken. En dan vergeet ik nog bijna de interne leersessies die op regelmatige basis plaatsvinden over uiteenlopende topics, gaande van de medische wereld tot technische IT-onderwerpen.

Bram Lachat, Software developer

Bij Amaron kwam ik terecht in een leuk team dat mij tot op vandaag steeds de nodige opleiding en support kon bezorgen. Ik werd meteen bij verschillende projecten betrokken waardoor ik aan een razendsnel tempo kon bijleren. Bovendien wordt je eigen mening sterk geapprecieerd en kun je zelf ook suggesties aanbrengen om een bepaalde aanpak te hanteren.

Kelly Mouton, Business analyst

Na een maand mocht ik al opdrachten uitvoeren bij klanten. Dat ik zo snel in het water werd gegooid, vond ik best uitdagend. Met mijn vragen en problemen kon ik gelukkig altijd terugvallen op mijn ervaren collega’s. Het was een prima leerschool! Wat ik nog apprecieer, is de losse werksfeer. ’s Middags eten we allemaal samen aan de lange tafel. We kunnen hier ook rustig een spelletje pool of pingpong spelen. En hoeveel mensen kunnen zeggen dat ze samen met hun bazen en al hun collega’s ‘rugby’ gespeeld hebben in een Italiaans zwembad?

Simon De Smet, Integration consultant

Ik haal veel voldoening uit mijn job. Niet alleen kan ik meewerken aan de ontwikkeling in alle facetten van Workflower, ons platform voor procesautomatisering. Minstens even belangrijk vind ik het om een actieve rol te spelen in de uitbreiding en vorming van het sterke team erachter. Als je dan nog eens ziet welke impact onze oplossingen hebben in de ziekenhuizen, dan apprecieer je je job des te meer.

Koen Casier, CTO

Bij Amaron zit de work-life balance ook goed. Je hebt weleens projecten waarvoor je een tandje moet bijsteken, maar weekendwerk is eerder uitzonderlijk. Amaron is een bedrijf met aandacht voor de werknemers. Dat stimuleert ons om de ‘extra mile’ te gaan.

Hendrik Plaetinck, Services & project manager

Healthcare is een specifieke maar heel boeiende biotoop die nu meer dan ooit in beweging is. Samen met gedreven en gespecialiseerde collega’s end-to-end meedenken met onze klanten, buiten de hokjes denken en ze verbinden, geeft mij veel voldoening.

Dieter De Gruyter, Product owner Standard components & solutions

Hoe het is om bij Amaron te werken? Er wordt hard gewerkt, dat is zeker. Maar er is ook ruimte voor ontspanning. We eten allemaal samen tijdens de middagpauze; wie dat wil speelt daarna een partijtje pingpong of een spelletje op onze splinternieuwe pooltafel, of maakt een wandeling. Als er iets te vieren valt, wordt er een fles wijn opengetrokken. En wat voor mij echt belangrijk is: je hebt hier altijd het gevoel dat je werk ertoe doet en dat je gewaardeerd wordt.

Pascale Raway, Managementassistente

Registreer je nu voor een job bij Amaron.