Test corona
, ,

Amaron automatiseert identificatie van patiënten bij externe aanvragen laboratoriumonderzoeken in universitair ziekenhuis van Namen

Elke dag ontvangt het universitair ziekenhuis van Namen zowat 1.000 externe aanvragen voor Covid-19 PCR-testen. De administratieve medewerkers van het laboratorium moesten telkens uitzoeken of de betrokken patiënten al een identificatienummer hadden in het ZIS en de gegevens zo nodig bijwerken, of een ID aanmaken. Met de hulp van Amaron kon het ziekenhuis dit proces automatiseren.
apotheekzendingen
, , ,

Mobiele Workflowerapplicatie verwerkt dagelijks 700 apotheekzendingen bij UZ Gent

Toen bij UZ Gent het bestaande systeem om apotheekzendingen te managen end-of-life was, werd beslist om een nieuwe oplossing te implementeren die perfect paste binnen het ziekenhuisbrede traceringsproject. Met Workflower bouwden we een procesgebaseerde oplossing, aangevuld met een mobiele applicatie, waarmee het ziekenhuis ondertussen al 400.000 zendingen verwerkt heeft. Het grote voordeel van het systeem is dat het proces beter gestructureerd is dan voorheen en dat je voor elke zending de status online kan opvolgen.
,

Kopzorgen met het beheer van leensets?

Volgende situatie herken je misschien ook. Een orthopedist heeft materiaal nodig voor een heupoperatie. Samen met de bestelling van de gewenste implantaten, ontleent hij het instrumentarium voor de ingreep bij de leverancier. Maar op het moment van de ingreep weet niemand het materiaal te vinden, terwijl de patiënt zich al op de operatietafel bevindt ... 
Amaron Notification Center
, ,

AZ Sint-Lucas herinnert patiënten aan hun afspraken met Amaron Notification Center

AZ Sint-Lucas in Gent heeft een nieuw EPD in gebruik genomen. Omdat dit EPD niet beschikt over een oplossing om patiënten via sms te herinneren aan hun afspraken, heeft de IT-afdeling van het ziekenhuis samen met Amaron een oplossing opgezet met Workflower: het Amaron Notification Center. Het grote voordeel van deze generieke oplossing is dat je er allerhande berichten mee kunt uitsturen, én dat je vrijwel alles zelf kunt inrichten. 
Workflower
,

Wist je dat…?

Wist je dat de overheid na de uitbraak van de Corona-crisis extra budget heeft vrijgemaakt voor de verloning van de zorgmedewerkers en het ziekenhuispersoneel? Dit extra budget, dat zal resulteren in loonsverhogingen voor heel wat functies, is verwerkt in het IFIC-loonmodel dat de barema's per functie bepaalt. Met een Workflowerproces kan je de wijzigingen in IFIC automatiseren en je HR-collega's flink wat manueel werk helpen besparen.

Teamleader / Senior Java Developer

Als Teamleader / Senior Java Developer ligt je focus enerzijds op het uitwerken van complexere problemen, die gelinkt zijn aan het verder uitbouwen van Workflower. Terwijl je anderzijds je kennis op een enthousiaste wijze weet te delen met de jongere en/of minder ervaren collega’s in het team.
ISO 9001 logo

Amaron behaalt ISO 9001-certificaat

We zijn blij en trots te kunnen melden dat we op 23 april een ISO 9001-certificaat hebben behaald. Onafhankelijke certificatie-instelling SGS heeft onze volledige werking grondig doorgelicht - van ontwikkeling over administratie, tot services en helpdesk - en vastgesteld dat onze werkprocessen aan de kwaliteitsnorm voldoen. 

Sales Engineer – Healthcare IT

Je staat in voor de introductie en de verkoop van onze duurzame IT-oplossingen aan de zorgsector. In deze functie ben je gedreven om zowel nieuwe klanten toe te voegen aan onze klantenportfolio als om onze dienstverlening bij bestaande klanten, én ons productportfolio verder uit te breiden.

QA Manager

Als QA Manager sta je in voor het integrale kwaliteitsgebeuren binnen onze organisatie. Je bent niet enkel verantwoordelijk voor het harmoniseren van de processen en procedures, maar ook voor de toepassing en het gebruik ervan in de praktijk. Je coördineert en implementeert eveneens externe kwaliteitsnormen.

Project Manager & Coach

Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor het beheer van de grotere Amaron-projecten. Hierbij werk je nauw samen met de klant, andere leveranciers en onze partners. Als Project Coach zal je de integration consultants en business-analisten begeleiden om de kleinere projecten op een efficiënte manier uit te voeren.

Senior Functional Analyst

Als Senior Functional Analyst werk je actief mee aan integratieoplossingen en procesdigitalisatie bij onze klanten in de gezondheidssector.

Product Manager Integration

Je bent verantwoordelijk voor het succes van onze IT integratie-oplossingen en hebt medezeggenschap over de ontwikkeling en de marketing van deze oplossingen. Je helicopterview en focus op de toekomst laten je toe om de commerciële langetermijndoelen te bewaken en onze toepassingen op de beste manier in de markt te zetten.

Junior IT Integration Consultant

Je staat dagdagelijks, zowel remote als on-site, in contact met de klanten die gebruik maken van door Amaron geleverde applicaties. Je analyseert de vraag of het probleem van de klant, je ontwikkelt een oplossing en onderwerpt deze aan de nodige validatie in samenwerking met de klant.

Jr Finance Manager

Als Jr Finance manager maak je, samen met de co-CEO’s en de andere leden van het managementteam, deel uit van de strategische cockpit van Amaron. In deze veelzijdige rol neem je de opvolging van het financiële luik in de bedrijfsvoering over van de co-CEO’s.

IT Administrator

Je staat in voor het beheer van alle servers, het netwerk en de softwaretools die gebruikt worden door de medewerkers van Amaron. Door jouw inzet slaag je erin om de systemen verder te optimaliseren en de kans op incidenten te verminderen.

Experienced IT Integration Consultant

Je staat dagdagelijks, zowel remote als on-site, in contact met de klanten die gebruik maken van door Amaron geleverde applicaties. Je analyseert de vraag of het probleem, je ontwikkelt een oplossing en onderwerpt deze aan de nodige validatie in samenwerking met de klant.

(Jr) Marketeer

Je staat mee in voor de verdere groei van Amaron, door te focussen op het verder versterken van onze merkidentiteit. In nauw overleg met het management, denk je de marketingstrategie van Amaron uit, vertaal je deze in een marketingplan en bewaak je de uitvoering van dit plan.
,

Snel en efficiënt vakantiejobaanvragen verwerken met Workflowerproces ‘Jobstudent gezocht’

Op de HR-afdeling breekt een drukke periode aan. Je collega’s smeden vakantieplannen en jij moet ervoor zorgen dat er continu handen genoeg zijn om al het werk te verrichten. Gelukkig zijn er jobstudenten die een aantal taken op zich kunnen…
Amaron Superhero

Amaron versnelt groei met kapitaalsinjectie

Om onze verdere groeiplannen in binnen- en buitenland te realiseren, trekken we twee investeerders aan: HERAN Partners en Active Capital. Via een eerste kapitaalsinjectie van 2 miljoen euro krijgen we zuurstof om onze groeiplannen een extra turbo te geven en het personeelsbestand fors uit te breiden.

Nieuwe gezichten bij Amaron!

Steeds meer klanten, steeds meer projecten. We zijn jullie ongelooflijk dankbaar voor het vertrouwen! Van onze kant beloven wij dat we er als team elke dag opnieuw zullen staan. Dat kan alleen als we ook investeren in nieuwe mensen. Zo kwamen er de voorbije maanden nog eens vier extra medewerkers aan boord:
, ,

Een vlotte doorloop in het covid-19-testcentrum van UZ Gent

Midden in de tweede coronagolf heeft UZ Gent een testcentrum met triagepost opgezet. Hier kunnen burgers zich laten testen, bijvoorbeeld na doorverwijzing door de eerste lijn of bij opname in het ziekenhuis. Om dit proces administratief te ondersteunen, hebben we met Workflower een applicatie gebouwd die aansluit op het ZIS en/of EPD, en het laboratoriuminformatiesysteem van UZ Gent. 
,

Covid-vaccinaties registeren, met zo min mogelijk manuele acties

Na de contacttracering in april 2020 en het automatiseren van de aanvragen van PCR-testen in de tweede jaarhelft van 2020, zijn we in december gestart met ons derde grote coronaproject. Aan de hand van Workflower hebben we een applicatie gebouwd die het volledige proces van vaccinatie bij ziekenhuismedewerkers aanstuurt.

Amaron is genomineerd als Trends Gazelle

Elk jaar selecteert het magazine Trends in elke provincie 250 Gazellen: 250 snelgroeiende, competitieve bedrijven die een positieve invloed hebben op het ondernemingsklimaat in hun regio. Amaron is in 2021 een van hen.

Academy // Connectivity advanced training

Tijdens deze opleiding leren doorgewinterde connectivity professionals alles over transformaties, database interactie, webservices en FHIR.