Nieuw kantoor in Gent. Organisatiestructuur groeit mee.

Zowat elke maand kan je via de nieuwsbrief kennismaken met onze nieuwe collega’s. Als we aan dat tempo blijven groeien, wordt ons kantoor in Ruiselede snel te klein. Daarom hebben we een tweede kantoor geopend in Sint-Denijs-Westrem, aan de rand van Gent, dicht bij universiteit en hogescholen, ziekenhuizen en healthtech-bedrijven. Onze nieuwe locatie ligt aan het op- en afrittencomplex van de E40 en is dus heel vlot te bereiken, ook met het openbaar vervoer.

Adres locatie Gent: Bijenstraat 17, 9051 Sint-Denijs-Westrem, ingang B, 2de verdieping

Organisatiestructuur groeit mee

Om onze groeiambities waar te maken en efficiënt te kunnen inspelen op de verwachtingen van onze klanten, hebben we ook meer structuur aangebracht in onze organisatie.

De belangrijkste wijzigingen op een rijtje:

  • We hebben nu een dedicated product team met drie productmanagers: Werner De Mulder, Dieter De Gruyter en Jan Van Ooteghem. Elk zijn ze expert binnen hun domein en zullen ze ervoor zorgen dat we de bestaande platformen naar een hoger niveau tillen en nieuwe (end-to-end) oplossingen voor onze klanten in de markt zetten.
  • In datzelfde team is er ook een functie bijgekomen specifiek voor validatie. Deze verantwoordelijkheid ligt in de ervaren handen van Sofie Neyrinck.
  • De support desk, bemand door Diederik Vromman en Hugo De Kesel, maakt deel uit van het services team.  De business analisten zijn eveneens lid van het services team, met Hendrik Plaetinck aan het hoofd.
  • In de commerciële cel krijgt Frederik Lenaerts het gezelschap van Pieter Beirnaert. Pieter heeft ervaring in diverse IT-functies in een ziekenhuis en was tot voor kort project & service engineer bij Amaron. Zo heeft hij alle bagage die nodig is om samen met Frederik sterke solution designs te brengen naar onze klanten.
  • Het development team onder leiding van Koen Casier kon uiteraard niet achterblijven. Na de groei van de voorbije maanden, wordt de groep nu opgedeeld in een unit voor backend ontwikkeling en integratie, en een unit voor UI/UX design.
  • Het administratieve team krijgt de versterking van een finance manager. Onze organisatie zal ook volop blijven inzetten op kwaliteit en het documenteren van onze processen. Naast ISO 9001 hebben we alles in stelling gebracht om eind dit jaar het ISO 27001-certificaat te behalen.

Onze nieuwste collega’s:

  • Annelies Michiels (rechts op foto) is onze kersverse finance manager. Annelies heeft al heel wat ervaring opgedaan in verschillende financiële functies, onder meer bij een grote internationale speler in accountancy. Haar juridische kennis is voor ons beslist een meerwaarde.
  • Dimitri Hofman (links) versterkt als projectmanager het integration consultancy team. Dimitri is evenmin aan zijn proefstuk toe: hij heeft een jarenlange staat van dienst bij een internationale healthcare vendor.
  • Judith van Ass (midden) is gestart als UX designer. Judith is voor ons al langer een vertrouwd gezicht, want ze liep bij ons stage tijdens haar opleiding multimedia.

Of volg ons op LinkedIn