, ,

Workflower event > Meewerken aan de hervorming in de gezondheidszorg vraagt om samenwerking en netwerking

De zorgsector evolueert in een snel tempo. Vandaag staat de geïntegreerde zorg hoog op de agenda en dit plaatst ons voor heel wat nieuwe uitdagingen. Zorgactoren moeten steeds meer samenwerken en netwerken, binnen én buiten de muren van de zorgorganisatie.
Workflower, een platform dat Amaron speciaal ontwikkeld heeft om de processen in de zorg te automatiseren, kan hierbij een faciliterende rol spelen. Op maat van uw organisatie, zonder custom softwareontwikkeling, krijgen u en uw medewerkers precies de juiste informatie, op het juiste moment. Iedereen weet ook welke taak wanneer uitgevoerd moet worden.
Benieuwd om te weten hoe Workflower een brug kan slaan tussen de verschillende disciplines en instellingen? Kom dan op 24 april naar ons event en verneem hoe u met ons veelzijdig platform meer grip kunt krijgen op de patiënten-, materiaal- en informatiestromen – binnen én buiten de muren van uw zorgorganisatie. U hoort ook van onze klanten hoe ze enkele specifieke problemen concreet hebben aangepakt met Workflower.

Op het programma:

>> 17u30 – Ontvangst met kleine hap

>> 18u00 – Hoe Amaron inspeelt op de digitale evolutie in de zorg

>> 18u30 – Ziekenhuizen aan het woord:

 • De digitale informatiestrategie van AZ Alma
 • Processen analyseren en vooral realiseren
 • Hoe snel inspelen op veranderingen in de gezondheidszorg

>> 19u45 – Panelgesprek: Samenwerking in de zorg concreet maken

>> 20u15 – Walking dinner met netwerkmoment

Praktisch:

 • Voor wie? Management van zorginstellingen
 • Wanneer? Woensdag 24 april om 17u30
 • Waar? AZ Alma, Ringlaan 15, 9900 Eeklo
 • Deelnemen is gratis.

Over Workflower:
Procesmanagement voor een betere samenwerking

Voor de patiënt zijn een goede samenwerking en open communicatie tussen de verschillende disciplines en zorginstellingen onontbeerlijk. Dankzij een reeks informatiesystemen, zoals het EPD, RIS en HIS, en een brede waaier van specifieke departementale oplossingen is er op dit gebied al heel wat vooruitgang geboekt. Maar voor tal van processen en interacties tussen de verschillende disciplines en zorgspelers is er een vacuum waarvoor geen kant-en-klare IT-oplossingen bestaan.

Om hieraan tegemoet te komen hebben we Workflower ontwikkeld. Workflower is een flexibele, open tool, gebaseerd op de BPM-standaarden, waarmee u over de hele lijn meer grip kunt krijgen op de patiënten-, materiaal- en informatiestromen.

Het resultaat? 

 • Betere en efficiëntere samenwerking
 • Gestroomlijnde communicatie
 • Compliance met de strengste kwaliteitsnomen en de meest recente regelgeving (zoals GDPR)
 • Naadloze integratie met je bestaande en toekomstige IT-systemen
 • Flexibiliteit: je beheert de processen van creatie tot operationele invulling, en richt ze in op maat van je organisatie en in lijn met je visie.

En daar vaart iedereen wel bij, uiteraard ook de patiënt.


Inschrijven kan tot 17 april.

Hebt u vragen, neem dan gerust contact met ons op:
Bel ons op tel. 051 62 73 20 of stuur een e-mail naar info@amaron.be.