, ,

Data van Philips monitoringssystemen komen terecht in het medisch dossier en zijn direct beschikbaar voor elke zorgverlener

Bij patiënten die opgenomen zijn in het ziekenhuis, registreren mobiele spot check monitoringssystemen een aantal vitale functies. Het is cruciaal dat deze gegevens ook doorstromen naar het patiëntendossier en dat dit op een gestructureerde en flexibele manier gebeurt.

Drie Nexuzhealth-ziekenhuizen – AZ Sint-Lucas Brugge, AZ Groeninge en AZ Sint-Blasius – schakelden Amaron in om zo’n integratie tot stand te brengen. De oplossing van Amaron zorgt ervoor dat de HL7-berichten van de Philips spot check monitoringssystemen automatisch worden vertaald naar codes op maat van Nexuz KWS. Zo komt de informatie terecht in het medisch dossier, precies daar waar ze thuishoort.

Gebruik je monitoringssystemen van een andere leverancier?

Of je nu een toestel van Philips gebruikt, of eentje van een andere leverancier, dat maakt niet uit. Wij kunnen exact dezelfde functionaliteit inzetten om de data gestructureerd te laten doorstromen van om het even welk monitoringssysteem naar uw medisch dossier.

Interesse? Laat het ons weten. Wij komen graag bij u langs.