Amaron team is opnieuw twee ervaren medewerkers rijker

Amaron blijft groeien. Met veel plezier stellen we onze nieuwste teamgenoten aan jullie voor:

  • Hugo De Kesel (links) is onze kersverse Service Support Engineer actief binnen het Integration Consultancy team. Hugo fungeert als aanspreekpunt voor de klanten en biedt daarnaast ondersteuning aan zijn collega’s van de services afdeling.
  • Werner De Mulder (rechts) heeft als Product Owner Connectivity het Product Management team vervoegd. De focus van Werner ligt voornamelijk op de ontwikkeling van nieuwe software-oplossingen om de diverse IT-systemen binnen de gezondheidssector (EPD, LIS, HIS, eHealth, …) op een efficiënte manier met elkaar te koppelen.

Hugo en Werner hebben allebei een jarenlange ervaring in IT-functies in diverse sectoren, waaronder healthcare IT.  Met deze bagage zijn ze een meer dan welkome aanvulling van het Amaron team.


Om alle lopende en toekomstige projecten de baas te kunnen, zoeken we nog steeds nieuwe collega’s, die net als wij allemaal, gedreven zijn om sterke healthcare IT-oplossingen in de markt te zetten. Momenteel zijn er bij Amaron maar liefst 12 vacatures.