“Bij Amaron komen mijn twee grote passies samen”

In november 2017 is developer Driek Struyve gestart bij Amaron. En wij bij Amaron zijn best trots op onze nieuwe aanwinst. Niet alleen heeft Driek twee IT-diploma’s op zak – informatica en master of computer science. Hij heeft ook een meer dan ‘gezonde’ interesse voor de zorg.

“Ik ben al sinds 2009 actief als vrijwilliger bij het Rode Kruis. Bij Amaron kan ik mijn passie voor de medische wereld combineren met mijn interesse voor informatica. Da’s voor mij een belangrijke meerwaarde,” vertelt Driek.

“Bij Amaron heb je veel vrijheid. Er wordt niet constant over je schouder meegekeken. Tegelijkertijd krijg je de nodige ondersteuning. Nu ben ik vooral bezig met de ontwikkeling van de eHealth Recip-e oplossing voor de apotheek van UZ Gent.  Als ik ergens vastzit of een klankbord wil, dan ga ik gewoon even langs bij de ervaren ontwikkelaars in het team.”

Teamgeest

“De werksfeer is hier bijzonder open en er is een heel goede teamgeest. ’s Middags eten we bijvoorbeeld allemaal samen aan de grote tafel hier. Dat zegt wel iets. En, zoals ik al zei, krijg je hier ook speelruimte, ook letterlijk: we spelen wel eens een partijtje pingpong onder collega’s tijdens de werkuren om dan weer met een fris hoofd verder te werken. Als ik mijn collega’s bezig hoor over andere werkgevers, dan denk ik dat ik het hier echt getroffen heb.”

Wil je ook bij Amaron werken? Neem dan zeker een kijkje op onze jobpagina.