Eerste Workflower gebruikersevent: missie geslaagd

Op woensdag 24 april zorgde Amaron voor een primeur: voor het eerst organiseerden we een gebruikersevent voor Workflower-klanten. De enthousiaste medewerkers van zes ziekenhuizen kwamen naar AZ Alma in Eeklo om te luisteren en in gesprek te gaan met het Amaron development team.

De deelnemers konden kennismaken met de nieuwste features van Workflower en de roadmap op korte en langere termijn. Daarna volgde er een open discussie over serviceability, uitwisseling van informatie en andere topics.

Als afsluiter werd het Workflower discussieforum voorgesteld. Via dit forum zullen we onze klanten snel kunnen informeren over een aantal zaken, specifieke vragen beantwoorden en feedback geven over de nieuwste features.

Wij bij Amaron zijn bijzonder tevreden met de constructieve feedback die we kregen van onze Workflowergebruikers en zijn van plan om dit event jaarlijks te herhalen.

Ook voor de deelnemers was de missie geslaagd. Enkele quotes:

“Wie zien weinig leveranciers een forum organiseren waarbij ideeën openlijk besproken kunnen worden.”

“Na de implementatie van elk nieuw proces komt er vanuit het ziekenhuis een golf van extra ideeën.”

“Er is heel veel toegevoegde waarde om de eerste processen door Amaron te laten implementeren, waarna we het zelf in handen kunnen nemen.”