Even voorstellen: vier nieuwe medewerkers!

Amaron maakt een flinke groeispurt door. Om te kunnen voldoen aan de almaar toenemende verwachtingen van onze klanten en partners zijn we de afgelopen maanden intens op zoek gegaan naar nieuwe medewerkers. En die hebben we ook gevonden. Graag stellen we onze nieuwe rekruten aan jullie voor.

Sinds begin september is Lander Dufour (lander.dufour@amaron.be) onze nieuwe Business Analyst. Lander is industrieel ingenieur en was in een vorig leven actief bij Skyline Communications waar hij roadmaps voor productontwikkeling uitwerkte en de implementatie van projecten bij klanten opvolgde.

Midden september kwam Simon De Smet (simon.desmet@amaron.be) bij ons aan boord als Field Service Engineer. Simon, die recent het diploma van master in de industriële wetenschappen behaalde, is bijzonder enthousiast om zijn professionele carrière te kunnen starten bij Amaron.

Op 1 oktober is Nathan Beirens (nathan.beirens@amaron.be) als Junior Software Ontwikkelaar begonnen bij Amaron. Ook voor Nathan, die pas afgestudeerd is als bachelor toegepaste informatica, is dit zijn eerste werkervaring.

Sinds begin december ten slotte, versterkt Frederik Lenaerts (frederik.lenaerts@amaron.be) het Amaron-team als Technical Sales Consultant. Frederik startte zijn professionele carrière in 2001 bij een internetprovider om daarna over te stappen naar de farmaceutische wereld. Vervolgens werkte hij 5 jaar als service team leader en support engineer bij een PACS-leverancier, en nog eens 6,5 jaar in een groep van extramurale klinische laboratoria. In deze laatste job was Frederik de eindverantwoordelijke voor alle applicaties voor interne en externe klanten (LIS en koppelingen, resultatenserver, ordermodule, websites, mobiele apps, eHealth-integraties, enz.). Hij kreeg hierbij ook allerlei change-projecten onder zijn hoede. Frederik kijkt er nu naar uit om zijn ruime ervaring in te zetten voor de klanten van Amaron.

We zijn trots op onze nieuwe aanwinsten en wensen hen alle succes toe!

Op de foto vlnr: Frederik Lenaerts, Lander Dufour, Nathan Beirens en Simon  De Smet