,

NIEUW: Online community voor Workflower-klanten

Workflower community

Voor onze Workflower-klanten hebben we een primeur! We zijn namelijk gestart met een online community, waar je allerhande praktische informatie zal vinden over releases, functionaliteiten, etc. Daarnaast is het een platform waar je van gedachten kunt wisselen met andere Workflower-klanten. Een bron van inspiratie dus om nog meer te halen uit je Workflower-platform!


Wat kan je verwachten?

De Workflower community is ontworpen als kenniscentrum en ontmoetingsplaats voor Workflower-klanten. Je zal op dit forum onder meer aankondigingen van nieuwe releases vinden, net als best practices en guidelines voor het gebruik van Workflower. Zelf kan je er vragen, suggesties of tips posten, of reageren op de posts van anderen.

Wat niet?

De community kan niet gebruikt worden om dringende vragen te stellen of blokkerende issues te signaleren. Neem daarvoor steeds contact op met support@amaron.be.

Voor wie?

Iedereen die te maken heeft met Workflower kan deelnemen aan het forum: analysten, configurators, integrators, gebruikers, beslissingsnemers…

Kennismaken met de Workflower Community?

Klik dan snel op de link hieronder om je aan te melden en toegang te krijgen:
https://community.amaron.be/

Hoe inloggen?

De eerste maal dat je inlogt, zal je een account moeten aanmaken:

  • Gebruik hiervoor je professioneel e-mailadres.
  • Als gebruikersnaam vragen we om ‘voornaam.achternaam’ in te geven.

Zodra je account geactiveerd is, krijg je een bevestiging via e-mail, en kan je inloggen op de Workflower community.

Als je vragen hebt over het forum of hulp nodig hebt bij het aanmelden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

We kijken ernaar uit je te verwelkomen in de Workflower Community en samen te werken aan een nog succesvollere Workflower-ervaring!