Nieuwe slogan voor Amaron

Als aandachtige lezer heb je het misschien al opgemerkt. We hebben een nieuwe slogan: Connect. Collaborate. Care. Waarom deze verandering?

“Connectiviteit, of interoperabiliteit, was lang het thema waar alles om draaide bij Amaron. De oude slogan ‘Healthcare IT Integration’ maakte dit duidelijk, maar deed ons ook een beetje tekort,” vertelt Maurice Van Kerkhoven. “Vandaag doen we met Amaron immers zo veel meer dan enkel integraties. Hoog tijd dus om een nieuwe slogan te lanceren die de lading beter dekt en samenvat waar we vandaag voor staan: Connect. Collaborate. Care.”

Connect.

Ook vandaag is interoperabiliteit binnen en buiten de muren van de zorgorganisatie nog steeds een uiterst belangrijke pijler van ons portfolio. Een verwijzing naar connectiviteit kon in onze nieuwe slogan dus niet ontbreken.

Collaborate.

Omdat we merkten dat er in de zorg nog heel wat hiaten zijn die je niet kan opvangen louter met connectiviteit, hebben we Workflower ontwikkeld, ons platform voor procesautomatisering. Workflower doorbreekt silo’s en laat mensen beter samenwerken, over de afdelingen en IT-systemen heen.

Care.

Onze oplossingen zorgen ervoor dat zorgmedewerkers precies weten welke taken ze moeten uitvoeren en dat ze alle informatie hebben die ze hiervoor nodig hebben. Het is voor hen ook een stuk aangenamer werken. De voordelen van dit alles laten zich voelen tot bij het bed van de patiënt.