,

Gezocht: Quick Workflower Wins

Quick Workflower wins

Met Workflower hoef je het soms helemaal niet zo ver te zoeken. Relatief eenvoudige, generieke processen die snel op te zetten zijn, en een grote meerwaarde opleveren, zijn meer regel dan uitzondering. Op basis van suggesties van ziekenhuizen en eigen ervaringen hebben we bij Amaron nu een lijst samengesteld met dergelijke processen: ‘Quick Workflower Wins’.

We willen je graag uitnodigen om deze lijst door te nemen en er je eigen ideeën aan toe te voegen. Dit kan nog tot 30 september.

Het is onze bedoeling om er direct mee aan de slag te gaan en nog dit jaar een eerste Quick Workflower Win uit te werken. Eind 2022 zullen we dit proces in avant-première aan onze Workflower-klanten voorstellen tijdens een user group meeting. Wie weet is dat jouw proces!

Al meer dan 150 Workfowerprocessen operationeel!

Met Workflower kan je allerhande processen automatiseren en optimaliseren. Als je Amaron een beetje kent, dan wist je dat natuurlijk al lang. Of het nu gaat om administratieve of klinische processen, of processen om data op een veilige manier over te brengen naar externe dataplatformen: Workflower is heel breed inzetbaar en kan op al die terreinen helpen om meer gedaan te krijgen met minder moeite. Inmiddels zijn er in België en Nederland al meer dan 150 Workflowerprocessen operationeel.

Quick Workflower Wins

Maar ongetwijfeld zijn er nog veel meer domeinen waar Workflower zijn nut kan bewijzen. Dat geldt des te meer voor relatief eenvoudige, generieke processen die snel op te zetten zijn om vervolgens een grote meerwaarde op te leveren voor het ziekenhuis. ‘Quick Workflower Wins’ dus. Denk bijvoorbeeld aan een proces om aanvragen voor onkostenvergoedingen digitaal af te handelen – van bij de aanvraag, over de goedkeuring tot de betaling.

Vul jij de lijst aan met jouw ideeën?

In de loop van de voorbije jaren kregen we van onze klanten al heel wat suggesties. Aan de hand hiervan en op basis van onze eigen ervaringen in de zorgsector hebben we een lijst samengesteld met dergelijke basisprocessen. Deze lijst willen we graag met jou delen.

Om een nog beter beeld te krijgen van de mogelijkheden die er zijn in de sector, en in jouw ziekenhuis in het bijzonder, willen we onze Workflower-klanten uitnodigen om deze lijst door te nemen en verder aan te vullen met jouw eigen ideeën: basisprocessen die volgens jou een stuk efficiënter kunnen lopen met Workflower.

We kijken ernaar uit om je suggesties te ontvangen tegen 30 september.

Op de hoogte blijven?

Uiteraard houden we je graag op de hoogte van het verdere verloop van dit traject en van de nieuwe processen die in de pijplijn zitten. Als je onze mailings wenst te ontvangen, vergeet dan zeker niet om bij de registratie het vakje hiervoor aan te vinken.

Als volgende stap zullen we – samen met onze klanten – een selectie maken van de meest zinvolle processen en deze in de nabije toekomst daadwerkelijk implementeren in Workflower. Op het eind van dit jaar willen we graag al een eerste proces aan jullie voorstellen tijdens een Workflower user group meeting.

Heel erg bedankt alvast voor je medewerking!