,

Nieuwe Workflower-processen gaan live

Workflower

Met ons flexibel, open Workflower-platform kunnen zorginstellingen hun processen automatiseren. Niet alleen de klinische processen en eHealth, maar ook de administratieve, HRM-gerelateerde en logistieke processen. De afgelopen maanden gingen er weer een reeks nieuwe Workflower-processen live.

  • AZ Klina startte met het proces dat de aankoop van goederen aanstuurt, van bij de aanvraag, over de goedkeuringen tot de uiteindelijke beslissing.
  • Bij ZOL Genk wilde men vermijden dat er foute opnamenummers aan laboratoriumaanvragen gekoppeld worden, ook voor aanvragen die geplaatst worden op een moment dat een patiënt (nog) niet in het ziekenhuis verblijft. Dit viel perfect te regelen met Workflower.
  • Ook voor het proces dat ervoor moet zorgen dat bij de indiensttreding van nieuwe artsen alle data en documenten correct verzameld worden en de juiste onboarding activiteiten worden opgestart, heeft ZOL Genk samen met Amaron een nieuw Workflower-toepassing ontwikkeld.
  • In parallel zijn we volop aan het onderzoeken hoe Workflower tegemoet kan komen aan de behoeften van de woonzorgcentra.

Een greep uit de Workflower-realisaties vind je op onze Workflower webpagina onder de titel: 1 platform – oneindig veel toepassingen.

Vergeet ook niet om het Workflower-animatiefilmpje te bekijken dat je vindt bovenaan de Workflower webpagina!