Vier nieuwe medewerkers versterken het Amaron team

Nieuwe medewerkers bij Amaron

We blijven groeien in binnen- en buitenland. Dat kan uiteraard alleen als we ook de juiste mensen aan boord hebben. Graag stellen we onze nieuwste lichting Amaron-specialisten aan je voor.

Lore Van Reybrouck is in maart gestart als Business Analyst. Zo zijn we weer een ervaren kracht rijker, want Lore heeft als informatiesysteemverpleegkundige al heel wat kennis en kunde opgedaan in een ziekenhuis. Als applicatiebeheerder stond ze er in voor de implementatie van verschillende softwareprogramma’s en vervulde ze een brugfunctie tussen ICT en de zorgvloer.

Jana Popelier heeft midden mei het Amaron-team vervoegd als Data Quality Administrator. Bij Amaron maken we er geen geheim van dat we databeveiliging hoog in het vaandel voeren. Daarom introduceren we deze nieuwe functie binnen onze rangen en Jana, die al een paar jaar werkte in kwaliteitsmanagement, is heel enthousiast om deze rol op zich te nemen.

Versterking van het team: ook in Nederland en Frankrijk!

In mei kregen we ook versterking in het buitenland.

Onze nieuwe Business Development Manager, Astrid van de Guchte, zal Amaron in Nederland verder op de kaart zetten. Astrid heeft een jarenlange ervaring in de medische sector, onder meer met het verwerken van big data. Ze kijkt ernaar uit om aan de slag te gaan in een dynamische markt waar de ontwikkelingen zich in een hoog tempo opvolgen.

Munia Ibarluzea Gorospe maakt als Project Manager voor Frankrijk deel uit van het Integration Consultancy team.  Ook Munia is lang niet aan haar proefstuk toe. Zij heeft als biomedisch ingenieur al vele jaren op de teller staan in de sector van zorg-IT en heeft ervaring met het beheren van een brede waaier aan projecten in Frankrijk, de Benelux en andere Europese landen.

Op de foto vlnr: Munia, Astrid, Lore, Jana

Wil je net als deze mensen mee helpen bouwen aan duurzame en veilige IT-oplossingen voor de zorgsector, of ken je iemand die interesse heeft? Check dan zeker onze vacatures.