Workflower

Wist je dat de overheid na de uitbraak van de Corona-crisis extra budget heeft vrijgemaakt voor de verloning van de zorgmedewerkers en het ziekenhuispersoneel? Dit extra budget, dat zal resulteren in loonsverhogingen voor heel wat functies, is verwerkt in het IFIC-loonmodel dat de barema’s per functie bepaalt. Met een Workflowerproces kan je de wijzigingen in IFIC automatiseren en je HR-collega’s flink wat manueel werk helpen besparen.

Iedere medewerker heeft moeten aangeven om al dan niet via dit IFIC-loonmodel ingeschaald te worden en heeft daar zijn goedkeuring voor moeten geven. Iedere wijziging of verbetering in dit evolutieve loonmodel moet nu opnieuw voorgelegd worden aan de medewerkers.

Met een Workflower-proces kan je deze bevragingen automatiseren, opvolgen en op elk moment aangeven welk personeelslid al dan niet intekende, of wie opnieuw bevraagd moet worden als er een relevante wijziging gebeurde voor zijn/haar functieprofiel. Dit betekent flink wat tijdswinst voor je HR-medewerkers!

Meer Workflower-realisaties vind je op onze Workflower webpagina onder de titel: 1 platform – oneindig veel toepassingen.

Wil je dit Workflower-proces implementeren in jouw ziekenhuis? Neem dan contact op met Sindy Vranckx, tel. +32 495 79 00 24 of sindy@amaron.be.