Amaron is genomineerd als Trends Gazelle

Elk jaar selecteert het magazine Trends in elke provincie 250 Gazellen: 250 snelgroeiende, competitieve bedrijven die een positieve invloed hebben op het ondernemingsklimaat in hun regio. Amaron is in 2021 een van hen.

Al 20 jaar lang maakt de redactie van Trends deze selectie. Dat doen ze op basis van de groeicijfers van de ondernemingen:

  • groei in toegevoegde waarde
  • groei in personeel
  • groei in de cash-flow

De Trends Gazellen worden bestempeld als een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven.

Deze editie sprong ook Amaron in het oog bij de redactie van Trends, want we zijn genomineerd als Gazelle in de provincie West-Vlaanderen.

“We zijn trots dat we erkend zijn als groeibedrijf; dit is een mooie bekroning van het vele werk van de voorbije jaren. Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken om iedereen te danken die dit mogelijk heeft gemaakt: onze opdrachtgevers en partners, en natuurlijk ook onze 24 medewerkers,” zegt Maurice Van Kerkhoven, oprichter van Amaron.

“En hier stopt het niet,” vervolgt zijn collega en mede-oprichter van Amaron, Tom De Caluwé: “De komende tijd blijven we volop inzetten op groei, en blijven we nieuwe mensen aanwerven om onze groeiplannen waar te maken.”