Amaron viert tienjarig bestaan

10 jaar geleden, in september 2009 om precies te zijn, hebben Tom De Caluwé en Maurice Van Kerkhoven Amaron opgericht. Eigenlijk is 10 jaar voor een bedrijf nog heel jong, maar toch hebben we in die tijdspanne al heel wat gerealiseerd. Tom en Maurice vonden dit dan ook een ideale gelegenheid om alle collega’s eens extra te bedanken en goed in de watten te leggen. Zonder hen geen 10 jaar Amaron uiteraard…

Aan het woord is Pascale Raway, managementassistente bij Amaron:

“Begin dit jaar zagen we tijdens een teammeeting op het projectiescherm plots een foto van wijngaarden verschijnen. Stomverbaasd waren we toen Tom en Maurice aankondigden dat we dáár met z’n allen naartoe zouden gaan om het tienjarig bestaan van Amaron te vieren.

Op 11 september was het zover. ‘Daar’ bleek een dorpje te zijn in de Italiaanse Valpolicellastreek. Tijdens ons driedaags verblijf hebben we tal van mooie momenten aan elkaar gerijgd: we verbleven in een authentieke agriturismo-B&B waar we uitgebreid konden ontbijten met zicht op het zwembad, maakten een privé-boottocht op het Gardameer waarin we samen een frisse duik namen, lieten onze innerlijke mens verwennen met zalige gerechtjes en dito Amarone-wijnen die onze bedrijfsnaam alle eer aandeden en als kers op de taart bezochten we de prachtige stad Verona.

Het was een onvergetelijke trip die ons als team nóg dichter bij elkaar heeft gebracht!  Dank je wel voor deze prachtige ervaring, Tom en Maurice!”