Maak kennis met onze nieuwe collega’s!

Er ligt steeds meer werk op de plank bij Amaron. Logisch dus dat het Amaron-team uitbreidt. Dit jaar mochten we al vijf nieuwe medewerkers verwelkomen. Heel graag stellen wij ze aan jullie voor.

Fiebe De Vriese is in januari gestart als financieel assistent. Gewapend met een diploma office management en vijf jaar ervaring als administratief medewerker bij een KMO zal Fiebe, samen met Pascale Raway, de financiële administratie en het kwaliteitsmanagement onder haar hoede nemen.

Het ontwikkelteam kende een forse uitbreiding met maar liefst drie nieuwe software engineers. Bram Lachat kwam in juli aan boord; in zijn kielzog volgden Arthur Verstraete en Elise De Smet. Deze drie jonge rekruten hebben met elkaar gemeen dat ze net van de schoolbanken af zijn en nu staan te popelen om hun pas verworven kennis in de praktijk te kunnen toepassen.

Eveneens in juli vervoegde Arnaud Acx het Amaron-team als business analist. Met zijn stevige theoretische bagage, o.a. op het gebied van bedrijfseconomie en gezondheidszorgbeleid, is Arnaud beslist een aanwinst voor het analistenteam.


Misschien wil je, net als deze nieuwe generatie Amaronners, ook bij ons aan de slag. Of misschien ken je iemand die interesse heeft om in ons team te werken. Check dan zeker de vacatures op onze jobpagina.