,

MirthWatch maakt support van je Mirth Connect-installatie gemakkelijk

Om het overzicht te bewaren van je Mirth Connect-installaties, heeft Amaron een gebruiksvriendelijke monitoringtool ontwikkeld: MirthWatch. Deze tool visualiseert op een intuïtieve manier de real-time status voor al je Mirth-kanalen. Je hoeft Mirth Connect van NextGen Healthcare niet eens te openen.

MirthWatch staat niet stil. Op basis van feedback van klanten sleutelen we continu aan onze tool en ontwikkelen we nieuwe functionaliteiten. Nieuw in de laatste release is dat je met één druk op de knop, een gedetailleerd PDF-rapport kunt genereren voor je hele Mirth Connect-configuratie.

Hoe werkt MirthWatch?

  • Via overzichtelijke, filterbare lijsten met kleurcodes, zie je in één oogopslag de real-time status van alle kanalen voor al je Mirth Connect-installaties, bv. welke kanalen opgestart of gestopt zijn, hoeveel en welke berichten ze ontvangen en versturen, of er errors zijn …
  • Je detecteert in een heel vroeg stadium of er ergens potentiële problemen opduiken, bv. een database die dreigt vast te lopen of berichten die zich ergens beginnen op te stapelen. Nog voor iets echt voelbaar wordt, kan je al de nodige acties ondernemen en het probleem in de kiem smoren.
  • Wil je iets in detail bekijken, dan kan je vanuit MirthWatch heel vlot Mirth Connect openen. In één beweging kan je daar ook de nodige aanpassingen doen.

Nieuw in MirthWatch:
Gedetailleerd rapport voor je hele Mirth Connect-configuratie, in 1 klik

  • Heb je snel een document nodig dat alle informatie over je Mirth-configuratie samenbrengt, bv. in het kader van kwaliteitsbeheer en accreditatie in je instelling?
  • Met een druk op de documentatieknop genereer je een gedetailleerd PDF-bestand met alle real-time data van Mirth: o.a. wat er allemaal geconfigureerd is in jouw ziekenhuis en welke code erachter zit.
  • Je hoeft niet in de details van Mirth te duiken om al die data bijeen te sprokkelen. Meer zelfs, je hoeft Mirth Connect niet eens te openen.

Wie kan MirthWatch gebruiken?

  • Alle Amaron-klanten met Mirth Connect kunnen MirthWatch gebruiken.
  • Voor klanten met een Extended Support contract is MirthWatch inbegrepen in het contract. Bij deze klanten zijn we de tool momenteel aan het uitrollen.
  • MirthWatch is niet alleen handig voor de IT-medewerkers die toegang hebben tot Mirth Connect. Ook mensen die niet vertrouwd zijn met de finesses van Mirth Connect en graag het overzicht bewaren, bv. een IT-manager of helpdeskmedewerker, kunnen er gebruik van maken.

Wil je MirthWatch zelf graag uitproberen of wil je meer informatie?