Nieuwe gezichten bij Amaron

Nieuwe medewerkers

Op 1 september is Jan Suykerbuyk gestart bij Amaron. Jan komt aan het hoofd te staan van het team van businessanalisten en zal van daaruit een belangrijke brug vormen naar het productteam, dat geleid wordt door Jan Van Ooteghem. Jan Suykerbuyk heeft als burgerlijk ingenieur een decennialange ervaring in diverse IT-functies in ziekenhuizen – onder meer als CIO. Daarnaast is Jan urgentieverpleegkundige. Zo heeft hij ook een stevige medisch-inhoudelijke kennis. De bagage die Jan aan boord brengt, is een enorme meerwaarde voor het hele Amaron-team, en uiteraard ook voor onze klanten.

Naast Jan hebben we recent ook Keanu David en Maxim Van den Abeele in ons team opgenomen. Vorig academiejaar hebben ze allebei stage gelopen in het developmentteam van Amaron. We zijn heel blij dat ze de smaak te pakken kregen en de beslissing namen om bij ons te blijven!

Op de foto (vlnr): Maxim Van den Abeele, Keanu David en Jan Suykerbuyk


Wil je net als deze mensen deel uitmaken van een groeiend team dat gedreven is om sterke healthcare oplossingen in de markt te zetten, of ken je iemand die interesse heeft? Momenteel hebben we meer dan 10 vacatures. Verspreid ze gerust in je netwerk!