Nieuwe gezichten bij Amaron!

Steeds meer klanten, steeds meer projecten. We zijn jullie ongelooflijk dankbaar voor het vertrouwen! Van onze kant beloven wij dat we er als team elke dag opnieuw zullen staan.

Dat kan alleen als we ook investeren in nieuwe mensen. Zo kwamen er de voorbije maanden nog eens vier extra medewerkers aan boord.

Pieter Beirnaert:
Pieter heeft al een aantal jaren op de teller in de zorgsector waar hij een grondige kennis heeft opgebouwd rond de ICT-systemen in deze omgeving. Als integration consultant maakt Pieter deel uit van het services team.

Jelle De Buyzere:
Ook Jelle is integration consultant binnen het services team. Hij zal er onder meer instaan voor installaties van Workflower en ingeschakeld worden voor het ontwikkelen en installeren van de bijbehorende koppelingen.

Aleandro Delys:
Binnen het product development team krijgt Aleandro als software engineer de standaardisatie van de integratiecomponenten van Workflower onder zijn hoede. Hij zal er daarnaast over waken dat de klanten beschikken over de documentatie die ze nodig hebben om zelf koppelingen tot stand te brengen voor hun Workflowerprocessen.

Kelly Mouton: 
Als business analist binnen het product management team staat Kelly de klanten bij met de analyse en uitwerking van de businessprocessen, om ze vervolgens om te zetten naar een succesvolle implementatie met Workflower.


Wil je ook bij ons aan de slag of ken je iemand die interesse heeft? Check dan zeker de vacatures op onze jobpagina.