Quick Workflower Wins – What’s next?

Met Quick Workflower Wins bedoelen we relatief eenvoudige, generieke processen die snel op te zetten zijn en een grote meerwaarde kunnen opleveren voor zorgorganisaties. In een vorig nieuwsbericht hebben we een tipje van de sluier gelicht. Ondertussen hebben we niet stil gezeten, met als resultaat een eerste Quick Workflower Win proces dat we op de User Group Meeting van 8 december aan onze Workflower-klanten zullen voorstellen.

We danken jullie voor de massale respons naar aanleiding van onze oproep om suggesties te delen. Alles samen leverde deze denkoefening 36 processen op waaruit jullie vervolgens een selectie konden maken van jullie favoriete processen. Dit heeft bijzonder waardevolle informatie opgeleverd waarmee we direct aan de slag gingen. De eerste Quick Workflower Win is binnenkort een feit!

Maar dit is slechts het begin. We willen onze klanten uitnodigen om zélf Quick Win processen te bouwen en vervolgens ook met elkaar uit te wisselen. Zo kunnen ze nog meer halen uit hun Workflower-platform.

Bij Amaron maken we dat jullie voor dit alles de nodige tools ter beschikking hebben, en dan is het aan jullie.

Je hoort er nog van!